Юридичні послуги при розлученні

В той момент, коли молодята стоять в РАЦСі і дають клятву, що до кінця життя будуть разом, в горі та біді, обов’язково підтримуватимуть один одного, хочеться вірити що саме таким й буде їхнє майбутнє. Багато кому дійсно вдається прожити кілька десятиліть разом, створивши міцну та хорошу родину. Це приємно, адже люди живуть щасливо та готові завжди підтримувати один одного. На жаль, паралельно доводиться констатувати менш приємну тенденцію. Суть її в стрімкому збільшенні кількості розлучень. Особливо часто розформовується шлюб серед молоді, віком до 25 років приблизно.

Добре, якщо двом уже колишнім чоловіку та жінці вдається мирно та грамотно розійтись, завіривши цей факт відповідним чином. Але, досить часто трапляється так, що процес розлучення переростає в справжній скандал. Тут потрібна виключно юридична консультація, так як без професійного правозахисника банально не вдасться вирішити всі ті проблеми, що виникли. Радимо звернутся до lawflagman.com.ua!

Багато таких проблемних пар дійсно зуміли розійтись відносно легко та без загострення конфліктів лише завдяки тому, що своєчасно звернулись до професійного юриста. Варто лише запам’ятати декілька важливих моментів, котрі оскаржувати банально немає смислу. Перш за все, в законодавстві чітко прописані особливості, згідно з котрими розподіляється майно після розірвання шлюбу. Саме майно частіш за все є причиною конфліктів.

Не рідкістю є ситуації, коли чоловік та дружина банально не можуть вирішити, кому після розлучення дістанеться автомобіль, нерухомість чи щось інше. Тут є один важливий нюанс. Згідно закону все те майно, котре було придбане під час шлюбу є спільним. І зовсім неважливо, за чиї власне кошти воно було придбане. Навіть, якщо проживши в шлюбі 5 років, жінка ніколи не отримувала доходу, а всі покупки здійснювались виключно за кошти чоловіка, дія цього закону ніяк не анулюється.

Ще однією частою проблемою є діти. А саме – неможливість визначити, з ким власне залишиться син чи донька після розлучення. Звичайно, що матір і батько хотіли б взяти дитину до себе. Лише суд вирішить, з ким саме залишиться син чи донька. Але, допомога юриста в таких питаннях точно не виявиться зайвою. Він чітко розкаже, згідно яких принципів визначається те, з ким повинна залишитись дитина і чи має право інший член колишньої родини відвідувати цю дитину. Тут допомога юриста надзвичайно важлива.

Джерело: Lawflagman