Переваги перил з нержавійки

Економічність, краса, надійність конструкції, довговічність, швидкий монтаж, універсальність стилю, простота експлуатації — головні сім переваг сходових огорож з нержавіючої сталі.

Вибираючи матеріал для перил, слід уважно вивчити особливості різних матеріалів і зрозуміти їх основні переваги. Буде це натуральна деревина, чорний метал, алюміній або нержавіюча сталь? Для зваженого рішення представляємо вам сім головних переваг огороджень для сходів з нержавіючої сталі.

перила из нержавейки

1. Економічність. Головним з критеріїв вибору є вигідна ціна. І перила з нержавіючої сталі за рахунок типових рішень і великих обсягів виробництва з цієї точки зору здатні дати фору будь-якому іншому матеріалу.

2. Поручні з нержавіючої сталі виглядають красиво. Сталевий блиск, лаконічність ліній привертають увагу багатьох людей. А ось варіативність обробки поверхні поручня з нержавіючої сталі — від матового блиску до чистого дзеркала або позолоченого дзеркала при обробці титаном — задовольнить будь-які вимоги дизайнера.

3. Перила из нержавейки можна вибрати на сайті , і вони є найбільш міцною конструкцією з усіх можливих інших матеріалів. Стійка з нержавіючої сталі здатна витримати разове навантаження в 500 Па без зміни цілісності конструкції. Елементи і поручень з нержавіючої труби неможливо сплюснути, розламати, зігнути без використання спеціальних інструментів. Пошкодження поверхонь на нержавійці такі як подряпини або відколи легко піддаються ремонту способом звичайної полірування.

4. За рахунок міцності огорожі з нержавіючої сталі мають найдовший термін експлуатації. Матеріал не піддається природній корозії, за рахунок чого використовувати перила без заміни можна від 10 до 15 років.

5. При цьому перила з нержавійки, такі як на сайті збираються швидко і без пошкоджень обробки. Нормативний обсяг збірки для однієї бригади — 15-20 погонних метрів на добу. Аргонно-дугове зварювання пожежнобезпечне, не має ефекту відлітаючих іскор, а полірування готової конструкції хоч і шумний процес, проте також не завдає шкоди навколишньому інтер’єру.

6. А естетично виглядати такі перила будуть практично в будь-якій будівлі та приміщеннях. Поручні з нержавіючої сталі — це універсальний стиль. Вони однаково доречні і в офісній будівлі, і в торговому центрі, і в заміському будинку. Широта варіантів конструкції у перил з нержавіючої сталі практично безмежна. Полірована поверхня ефектно поєднується з будь-яким матеріалом, що ще більше розширює можливості застосування даного матеріалу в сходових огородженнях.

7. Ну і найбільш унікальним перевагою перил з нержавіючої сталі є простота в експлуатації. Такі конструкції не вимагають спеціального догляду, вони зберігають свій новий вигляд поверхні протягом 5-10 років. При цьому, чим частіше використовується поручень, тим більше новий і свіжий вигляд він набуває, оновлюючи своє полірування за рахунок торкань тисяч рук. Сходові огородження з нержавіючої сталі достатньо тільки протирати сухою м’якою ганчіркою від бруду.